Syihan Hazmi Diberikan Tanggungjawab Menjadi Benteng Harimau Malaya

Kesebelasan Utama & Pemain Simpanan Harimau Malaya

Kumpulan E • Kelayakan Piala Asia 2023 | Selasa, 14 Jun 2022

⚽ MALAYSIA 🇲🇾 🆚️ 🇧🇩 BANGLADESH
🕘 9.00 malam ini
🏟 Stadium Nasional, Bukit Jalil

Senarai Kesebelasan Utama Skuad Harimau Malaya Menentang Bangladesh

Pan Gon pilih Syihan Hazmi

Syihan Hazmi diberikan tanggungjawab untuk menjadi benteng terakhir skuad Harimau Malaya dalam perlawanan terakhir kempen kelayakan Piala Asia 2023 menentang Bangladesh malam ini.

Di petik dari Laman Utusan Malaysia, Keputusan drastik Kim Pan Gon menurunkan Syihan pada malam ini bagi menggantikan Farizal Marlias

Untuk rekod, Syihan merupakan penjaga gol ketiga skuad harimau Malaya dan diturunkan buat kali pertama dalam kesebelasan utama dalam kempen kempen kelayakan Piala Asia 2023.

Pan Gon turut menyenaraikan Syafiq Ahmad, Faisal Halim, Arif Aiman, Safawi Rashid dan Shahrul Saad yang diletakkan di bangku simpanan ketika menentang Bahrain.

Jaringan sepakan penalti Bahrain pada penghujung permainan meranapkan impian Malaysia untuk sekurang-kurangnya mendapat satu mata dalam saingan Kumpulan E, Kelayakan Piala Asia 2023.-UTUSAN ONLINE

#LuaskanKuasamuJohor

PERHATIAN:- Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yg diberikan oIeh pembaca kami. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun Facebook tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB page Satu Johor

Ikuti juga artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini.

Komen Anda?