Salam Takziah, Siti Kharina Selamat Dikebumikan

Innalillahiwainnaillahirojiun

إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعون

Ya Allah Ya Tuhanku ampunilah dia, rahmatilah dia, maafkanlah dia, muliakanlah kematiannya, lapangkanlah kuburnya, jadikanlah syurga sebagai ganti tempat tinggalnya dan berilah kesabaran kepada seluruh ahli keluarganya, semoga arwah ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman

AlFatihah . بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم ٱلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلْعَـلَمِين۞ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم۞ مَـلِكِ يَوْمِ ٱلدِّين۞إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ۞ ٱهْدِنَا ٱلصِّرَطَ ٱلْمُسْتَقِيمَ۞صِرَطَ ٱلَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ۞ غَيْرِ ٱلْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ ٱلضَّاۤلِّينَ۞امين

Jenazah Siti Kharina selamat dikebumi

JENAZAH Ketua Jururawat Hospital Serdang, Allahyarham Siti Kharina Mohd Kamaruddin, 40, selamat dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Kampung Tengah, Seri Menanti, Kuala Pilah, malam ini.

Kira-kira 100 ahli keluarga, kenalan dan sahabat handai hadir memberikan penghormatan terakhir pada 9 malam ini.

Suasana di tanah perkuburan itu penuh syahdu apabila ahli keluarga meratapi pemergian arwah yang mati dibunuh di sebuah rumah di Cyberjaya.

Paling terkesan adalah suaminya, Mohd Udzir Khalid, 40, dan tiga anak perempuan, Khairin Uzma, 14 dan anak kembar, Khairin Daima Hana serta Khairin Damia Hasya yang berusia 10 tahun.

Portal Harian Metro sebelum ini melaporkan, Siti Kharini dilihat kali terakhir berada di tempat letak kereta di Hospital Serdang sebelum dilaporkan hilang pada 8 Mei lalu.

Semalam, mayat Siti Kharini ditemui di sebuah rumah di Cyberjaya oleh pemilik kediaman itu pada 2.30 petang.

Susulan itu, polis sudah menahan menahan lelaki Nigeria, lelaki Pakistan dan wanita Afrika yang berusia antara 30 hingga 38 tahun di Cheras Sentral, hari ini dan semalam.

Sumber : Harian Metro