Misi 3 Mata, Pasukan JDT Berlepas Ke Perak

Kemenangan yang diperoleh dalam empat perlawanan terdahulu serta satu seri meletakkan JDT di kedudukan Pertama. JDT bertandang ke Stadium Perak untuk perlawanan pada 21 March 2021 menentang pasukan yang berada di tangga kesembilan Liga Super Malaysia, Perak FC

Para pemain JDT telah menerima kedatangan DYAM Mejer Jeneral Tunku Ismail (TMJ) sebelum mereka bergerak ke ipoh. Seperti biasa Tunku pasti inginkan yang terbaik buat pemain dan memberi motivasi kata kata semangat buat mereka.

Safe travels, boys! 👍✈️

Terdahulu, PENGUMUMAN Menteri Kanan (Keselamatan), Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkenaan kebenaran yang diberikan kepada penonton untuk memasuki stadium mulai 1 April ini ternyata melegakan setiap kelab Liga Malaysia (Liga-M).

Kebenaran kehadiran penonton mengikut status kawasan berkenaan iaitu lokasi dalam status perintah kawalan pergerakan bersyarat (PKPB) hanya dibenarkan 10 peratus atau maksimum 2,000 penonton saja.

Perlawanan yang akan berlangsung nanti adalah membabitkan perlawanan Johor Darul Ta’zim (JDT) menentang Melaka FC di Stadium Sultan Ibrahim pada 2 April.

SOP yang telah ditetapkan oleh (MKN)

Berikut adalah SOP yang telah ditetapkan oleh Majlis Keselamatan Negara (MKN) dan MFL yang wajib dipatuhi penyokong Liga Malaysia.

Ayuh berikan kata-kata semangat dan sokongan anda selaku penyokong untuk para pemain Harimau Selatan dalam aksi perlawanan ini. Luaskan Kuasamu Johor.

21 March 2021 | Perak FC vs Johor Darul Ta’zim

We’ve arrived in Ipoh!

 294 Total Views,  1 Views Today

Komen Anda?