MB Johor Mengadakan Pertemuan, Bincang untuk Membolehkan Rakyat Johor Kembali Bekerja Di Singapura Semula

Photo By FB Hasni Mohammad

Mengadakan pertemuan dengan Dato’ Sri Ismail Sabri Yaakob, Menteri Kanan Pertahanan di Kuala Lumpur. Kami berbincang untuk membolehkan rakyat Johor kembali bekerja di Singapura semula.

InsyaAllah, usaha ke arah itu akan disegerakan. Pelbagai perkara perlu diambil perhatian dan pelbagai kaedah pelaksanaannya sedang diperhalusi bagi memastikan keselamatan dan kesihatan rakyat kekal terjaga.

Alhamdulillah..Apapun terima kasih atas perbincangan ini..semoga ada jalan terbaik utk rkyt msia yg bekerja disingapura..

Hakikat harus diakui bahawa majoriti penduduk sudah semakin dapat mengadaptasi sebahagian normal atau kelaziman baharu dalam kehidupan seharian.

Contoh mudah, rata-rata kekok jika tidak menggunakan pelitup muka ketika keluar rumah untuk apa saja tujuan termasuk membeli barangan keperluan di pusat membeli-belah, makan di restoran, mendapatkan rawatan di hospital atau beriadah.

Jangan ketinggalan untuk mengikuti siaran langsung perutusan khas Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin mengenai Pelan Pemulihan Ekonomi Jangka Pendek jam 3 petang

Komen Anda?