Kelibat Mauricio Hadir Beri Penghormatan Kepada Para Penyokong

Tempohari Skuad Bolasepak Johor Darul Ta’zim (JDT) mengumumkan perpisahan dengan pemain pertahanannya, Mauricio dos Santos Nascimento.

Kereta kebal berusia 33 tahun dari Brazil berkenaan menyertai Harimau Selatan sejak tahun 2019 dan memenangi lapan trofi bersama skuad itu.

“Terima kasih atas khidmat dan komitmen cemerlang sepanjang empat musim di mana kita memenangi lapan trofi bersama-sama. 

“Anda adalah legenda kelab dan akan sentiasa menjadi sebahagian daripada keluarga JDT,”

MALAM ini mungkin menjadi malam terakhir buat pemain berstatus lagenda Bolasepak Johor Darul Ta’zim, Mauricio dos Santos berhadapan dengan para penyokong JDT yang hadir di Stadium Sultan Ibrahim dalam aksi JDT menentang PJ City sebentar tdi.

Melalui video dari Page Gatecsupporters kelihatan Mauricio hadir memberi penghormatan terakhir kepada para penyokong

TERIMA KASIH MAURICIO SANTOS

Kelab Bolasepak Johor Darul Ta’zim ingin mengucapkan selamat maju jaya kepada Maurico Dos Santos. Terima kasih atas khidmat dan komitmen cemerlang sepanjang empat musim di mana kita memenangi lapan trofi bersama-sama. Anda adalah legenda kelab dan akan sentiasa menjadi sebahagian daripada Keluarga JDT.

Credit Gambar First : The Photoshooterz

#LuaskanKuasamuJohor

PERHATIAN:- Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yg diberikan oIeh pembaca kami. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun Facebook tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB page Satu Johor

Ikuti juga artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini.

Komen Anda?
%d bloggers like this: