Gempak Betul!! Pengantin Perempuan Drummer & Pengantin Lelaki Guitarist

Biasa kita tengok pengantin karaoke kan,

nah kali ni atok payung pengantin perempuan ketuk drum, yang lakinya goreng gitar memang gempak betul…. Lagu pulak teratai…..

Minta like lebih sikit bosskur…. Hadiah untuk pengantin baru ni.

Mereka melangsungkan perkahwinan pada 17 nov 2018 di Johor Bahru

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera. Alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar atas kehendakNya.

Pertama sekali fy ingin mengucapkan ribuan terima kasih pada Ayah dan Ibu atas penat lelah meraka untuk menjayakan majlis. Tak lupa juga pada ahli keluarga Khalid, makcik & pakcik terutama sekali.. sepupu yang lain, bridesmaid, cameraman, videogrpaher, bandmates, bridal serta mereka yang terlibat secara langsung atau pun tidak. Terima kasih banyak-2! (Maaf kalau ada yang tak mention)

Keduanya, Terima kasih pada mereka yang hadirkan diri ke majlis, perkongsian gambar, ucapan tahniah & doa dari anda semua. Fy minta maaf sebab tak dapat nak reply satu satu comment. Yang baik datang dariNya dan yang lemah datang dari diri saya sendiri.

Lastly, minta doa dari kalian semua supaya hubungan kami kekal hingga ke Jannah Allah, inshaa allah amin.

Love,

DrummerXGuitaristAlhamdulillah, Minat kami sama! 16Nov18 #fyyaka #eisara #drummerXguitarist #FIFFYHAMKAWED #bajuKembangNOProbs #RockSteady

Busana & Pelamin Selena Lee Bridal

Solekan NatraEzamila

Photo BenJumah Photography

Video Chillex Studio

5 Tahun dalam band yang sama, 5 Tahun main mata dalam band & ini penyudahNya. Syukur alhamduillah! Saya belanja sikit persembahan kami semasa hari persandingan, Enjoy & pakat Share

Video by Chillex Studio

Video:-

Selamat Pengantin Baru walaupun dah 3 bulan berlalu… Tahniah Fify & Hamka..

Komen Anda?