Skuad SSJ

email

Skuad SatuJohor ( SSJ )

Portal Komuniti SatuJohor

Whatsapp Only : +6

Admin ingin memaklumkan Untuk sebarang maklumat dan acara yang ingin dikongsikan dalam slot Laman Web & Laman Sosial FB/Twitter Satujohor, sila hantarkan ke email [email protected] atau secara online melalui Facebook Msg.

Kateria Pemilihan Adalah Seperti Berikut:-

1. Tajuk Utama tidak melebihi 10 patah perkataan.

2. Gambar flyers atau Banner yg menunjukkan acara itu.

3. Maklumat terperinci tentang acara tersebut seperti Tarikh, Masa, Tempat dan lain2 info.

(Sila tinggalkan Nama dan No handphone untuk rujukan kami) ianya dirahsiakan jika perlu.

 

Semua aktiviti/acara yang dipilih untuk di paparkan adalah berdasarkan garis panduan yang telah ditetapkan oleh satujohor dan tertakluk kepada terma semasa. Admin berhak membatal atau pemadamkan acara yg didapati tidak mencapai kateria yg diinginkan..

Satu Johor adalah sebuah organisasi persendirian/perseorangan ditubuhkan hanya untuk berkongsi2 maklumat tentang aktiviti di setiap 10 daerah dalam Negeri Johor, Selain itu juga untuk mempromosikan Negeri Johor Darul Takzim di mata Masyarakat Malaysia. Untuk makluman Kami tidak terlibat dalam mana-mana Jabatan Kerajaan Mahupun Swasta.

“Pihak admin tidak akan bertanggungjawab sama sekali sekiranya terdapat kesalahan maklumat yang diterbitkan Satu Johor melibatkan kerugian kepada sesiapa yang melayari Laman Web @ Laman Sosial Facebook/Twitter/Instagram dll”

Satu Johor Ads    –    Kucing Satu Johor    –    ZSCreative Photography