Kiriman Terkini

[Video] Sarah Suhairi Juara Pertandingan Nyanyian Berkonsep Realiti, Big Stage Musim Pertama

Sarah membawa pulang hadiah wang tunai berjumlah RM100,000 berserta trofi sumbangan Astro. Sarah, 18, menyampaikan persembahan memukau menerusi lagu dendangan asal ...

Maklumat Lanjut:-

[Video] Puas Hati Tengok Kereta Control Berlumba Laju Macam Lipas Kudung

Zaman kanak-kanak boleh dikatakan zaman yang paling happening untuk kebanyakan orang. Admin dulu merasalah panjat pokok lepas tu jatuh, mandi sungai sampai ...

Maklumat Lanjut:-

[Video] Seri Di Tempat Lawan, unifi Piala Malaysia Suku Akhir Pertama Pahang lwn JDT (23 September 2018)

Perlawanan di antara pasukan Pahang vs JDT berlangsung di Stadium Darul Makmur, Pahang bermula pada jam 9:00 malam, Ahad. Berikut ialah ...

Maklumat Lanjut:-

[Video] Tengok Awek Nie Steady Je, Bungy Jump Di Extreme Park Sunway

Kalau aku mahu fikir 20 kali nie kalau nak terjun... mati nak aiii tinggi sangat.... Sunway Lagoon’s Bungee Jump akan menguji ...

Maklumat Lanjut:-

[Video] Betul Ke?? Kentang Boleh Jadi Kanser Jikalau?? Jom Dengar Temubual Dari Dr Suri Roowi

Pasti ramai yang pernah makan kentang yang dah keluar tunas dan selalunya kaum ibu yang akan selalu jumpa kerana kerap ...

Maklumat Lanjut:-

Iklan Disini

Kalau anda berminat, sila hantarkan email kepada [email protected] atau
Klik pada Syarat2 Iklan

Iklan Disini

Kalau anda berminat, sila hantarkan email kepada [email protected] atau
Klik pada Syarat2 Iklan

Iklan Disini

Kalau anda berminat, sila hantarkan email kepada [email protected] atau
Klik pada Syarat2 Iklan

Iklan Disini

Kalau anda berminat, sila hantarkan email kepada [email protected] atau
Klik pada Syarat2 Iklan


"Pihak admin tidak akan bertanggungjawab sama sekali sekiranya
Terdapat kesalahan maklumat yang diterbitkan Satu Johor melibatkan kerugian kepada sesiapa yang melayari laman ini."

     Facebook Official Satu Johor           Facebook Group Satu Johor Ads


"Paparan Terbaik Dengan Menggunakan Google Chrome"